Loading...

UITGEBREIDE KENNIS OVER AUTEURS- EN AANVERWANTE RECHTEN

Na 24 jaar werkzaam te zijn geweest bij auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra startte Hans Bergfeld in 2004 zijn adviesbureau Bermusico. Vanaf dat moment stelt hij zijn uitgebreide kennis over auteurs- en aanverwante rechten ten dienste aan een ieder die met deze complexe materie in aanraking komt. De doelgroep en klantenkring is divers en varieert van gevestigde componisten, muziekuitgevers en uitvoerende artiesten tot startups in de entertainmentbranche. Maar ook de professionele leveranciers van achtergrondmuziek, film- en documentairemakers en commercialproducenten behoren tot de klantenkring.

Al deze partijen hebben één ding gemeen; ze houden zich het liefst bezig met de creatieve elementen van hun vakgebied. Muziekrechten is voor hen een complexe materie waarmee ze eigenlijk liever niets te maken willen hebben. En sinds 2004 hoeft dat ook niet meer. Die tak van sport kan aan ons worden uitbesteed.

Kijk onder DIENSTEN wat we je allemaal kunnen bieden.

“Hans heeft zijn jarenlange ervaring en netwerk ingebracht bij Bermusico en dat geeft mij een prettig en zeker gevoel. Hij controleert, onderhandelt en houdt mij scherp. Met Hans Bergfeld / Bermusico heb ik eindelijk de juiste balans gevonden!”
EDDY OUWENS • COMPONIST PRODUCER
“Werken met Hans Bergfeld is inspirerend. Hij helpt je niet alleen om de zaak van alle kanten te bekijken, hij laat je ook kanten zien waarvan je niet eens wist dat ze er waren.”
FERRY VAN BEEK • ALL MUSIC PUBLISHING